ID

Valabil la data 26/05/2019

1 EUR = 4.7612 RON

1 USD = 4.256 RON

Evenimente

Mamaia, cea mai fashion statiune din lume - 11/11/2012

Mamaia a câştigat premiul „cea mai la modă staţiune de distracţie” în cadrul Festivalului Internaţional al Cluburilor de la Monte Carlo, cu participarea a 150 de cluburi din toată lumea. 

Primarul din Monte Carlo a explicat care este atuul actual al staţiunii Mamaia, care a îndreptăţit-o să câştige titlul de cea mai la modă staţiune: „capitalul uriaş de imagine”.

Ce a contribuit la un atare rezultat? Am aminti promovarea staţiunii în aproape 200 de ţări, prin intermediul Fashion TV, numai în vara care tocmai a trecut. Să nu uităm nici organizarea curselor de formula 1 pe apă sau demonstraţiile de aviaţie acrobatică din anii trecuţi, prezentările de modă sau defilările cu maşini de epocă şi, mai nou, caravanele de care alegorice. Totul asezonat cu o viaţă tumultuoasă de noapte. Trecând la chestiuni mai tehnice, cântăreşte greu faptul că, la Mamaia, petrecerile din cluburi încep după miezul nopţii, în timp ce în alte state la ora aceea cluburile se închid. La fel de mult contează şi faptul că, la noi, fumatul nu este interzis în club. Nu mai amintim şi eventualele facilităţi fiscale pentru cazinourile de pe litoralul nostru, anunţate de primarul Radu Mazăre. Şi mai tehnic vorbind, întregul peisaj turistic actual se bazează pe viziunea urmărită de municipalitate în dezvoltarea staţiunii din ultimii 12 ani, în colaborare strânsă cu investitorii din turism. Revenind la discuţiile legate de găzduirea festivalului la Constanţa, Mazăre a afirmat că, în acest fel, Mamaia va muta pe litoralul Mării Negre centrul distracţiei din sudul şi vestul Europei. Şi totul cu sprijinul celor care au o experienţă vastă în domeniu în ţările occidentale.

Imagini

Mamaia, cea mai fashion statiune din lume - Imaginea 1