ID

Valabil la data 26/05/2019

1 EUR = 4.7612 RON

1 USD = 4.256 RON

Evenimente

Piata Imobiliara in luna Iulie 2012 - 31/07/2012

Cum s-a prezentat luna Iulie 2012 pentru Agentia All Imobiliare Constanta? Clienti putini prin programul "Prima casa", clienti multi pentru Inchirieri de proprietati si - foarte incurajator- clienti "grei" pentru imobile valoroase, respectiv,  Parcuri Eoliene, terenuri, vile si hoteluri valoroase in Mamaia si Constanta. Pe global insa, clienti multi si tranzactii putine (excluzand cele pentru inchirieri, pe care noi in agentie nu le consideram tranzactii).

Tranzactiile sunt ca golurile pentru fotbalisti, ca medalia de aur la Olimpiada... Nu conteaza ratarile si kilometrajul acumulat, conteaza doar golurile...

Asadar, la prima impresie, luna Iulie ar putea fi caracterizata destul de slaba, dar, faptul ca investitorii vin catre Constanta este imbucurator si datator de speranta pentru perioada urmatoare. Clientii care doresc cumpararea unui hotel in Mamaia sunt din Rusia, iar daca tranzactia va fi realizata, s-ar putea sa urmeze o intreaga avalansa de investitori rusi.

Nu as dori sa inchei fara sa mentionez o componenta a Agentiei All Imobiliare pe care foarte putini Brokeri imobiliari din Constanta o au: Admistrarea de proprietati. Fiind administratorii multor imobile valoroase de la malul marii, unele dintre ele vizitabile si ocupate numai in perioada verii, a trebuit sa acordam o imporatnta sporita acestui segment pentru ca proprietarii sa beneficieze de tot confortul, fara disfunctionalitati.

Marius COMAN, 

publicat pe Google Blogger  si preluat si dezvoltat printr-un interviu in exclusivitate de cotidianul Telegraf:

http://www.telegrafonline.ro/1343768400/articol/207522/inchirierea_si_prima_casa_fac_legea_in_imobiliare.html

cat si de cotidianul Cuget Liber Constanta:

http://www.cugetliber.ro/stiri-economie-au-revenit-clientii-grei-pentru-imobilele-valoroase-din-judetul-constanta-140495

Imagini

Piata Imobiliara in luna Iulie 2012 - Imaginea 1