ID

Valabil la data 26/05/2019

1 EUR = 4.7612 RON

1 USD = 4.256 RON

Evenimente

Prima editie a Targului Imobiliar National la Constanta - 07/10/2008

In 2007 am organizat prima editie a Targului Imobiliar National la Constanta.

Desfasurat intre 24-27 mai 2007 la Complex Flora din Mamaia, Targul Imobiliar National a fost adus in premiera la Constanta pentru a pune la dispozitia constantenilor intr-o singura locatie toti factorii implicati in piata imobiliara: dezvoltatori, agenti exclusivi si banci, decoratori si dealeri auto.

Participantii primei editii au fost: EUROEST, Eurostyle Intermed, Impact, Manopoly International Real Estate, Banca CR Firenze, Sea Breeze, Tomis Plus, Moscopolis, Trend Imobiliar, BRD, Visual Propaganda, Rom Deals Property, Eforie Park, City Garden, Autoklass si Casa Roma.

Cea de-a doua editie a Targului Imobiliar National a fost organizata la Casa de Cultura, in perioada 5-8 iunie 2008.

Cu Westhouse (dezvoltatorul anului in Constanta), Tiriac Auto si EUROEST parteneri oficiali al evenimentului, aceasta editie a beneficiat de o prezenta locala agresiva si o participare intrenationala de exceptie.

Imagini

Prima editie a Targului Imobiliar National la Constanta - Imaginea 1 Prima editie a Targului Imobiliar National la Constanta - Imaginea 2 Prima editie a Targului Imobiliar National la Constanta - Imaginea 4 Prima editie a Targului Imobiliar National la Constanta - Imaginea 5