Agenția ta imobiliară din Constanța

Apartament 2 camere de vanzare in zona Poarta 6 din Constanta

39900 €
ID : A9A25933
Ofertă tranzacționată
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Vineri, 16 Martie 2018
All Imobiliare Constanta ofera la vanzare in Exclusivitate in zona Poarta 6 Apartament 2 camere semidecomandate, confort 1, etaj 2, mobilat si utilat, imbunatatiri exterioare- termopane si izolatie exterioara, pret vanzare 39.990 euro, negociabil. Pretul poate fi achitat si cu avans 30.000 euro iar diferenta cu plata in rate sau la schimb cu alte imobile. Singurul apartament din Constanta disponibil in rate!

Caracteristici
Utilități
Generale
Confort
1
Suprafata
45 mp
Etaj
2
Bai
1
Balcoane
1
An constructie
1983
Mobilat
Piata
Internet
Cablu TV
Termopane
Parchet
Faianta
Gresie
Utilat
Mijloace de transport
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Localizare

Oferte speciale

All imobiliare Constanta ofera spre vanzare in zona Baba Novac apartament 2x2 camere, la gri, in vila, cu o suprafata totala de 60 mp, utilitati, constructie B.C.A., situat la etajul 2, etajul 1 fiind locuit. Imobilul se poate vinde si la cheie, pretul in acest caz fiind de 42.000 euro.
All imobiliare Constanta ofera spre vanzare: Apartament, 2 camere, decomandat, izolat la exterior, usi din lemn, instalatia de apa/ caldura schimbata integral(iclusiv la subsol), este dotat cu aparatura electrocasnica si mobilier, loc de parcare. Pret: 49.000 euro, negociabil.
All Imobiliare ofera spre vanzare in Centru apartament 2 camere, semidecomandat, confort 1, etaj 4/4, intretinut. Pret 30.000 euro
All imobiliare Constanta ofera la vanzare in Zona centrala, apartament incadrat, confort 1, Etaj 2/ 10 cu vedere la bulevard. Apartamentul oferit spre vanzare se afla la doua statii de la Gara, zona Republica, la 5 minute pe jos de Hipermarket-ul Kaufland, Tomis Mall si Piata Grivitei, Politie, Scoala. Cobori si esti in centru ! ! ! Apartamentul are 2 camere, este semidecomandat, cu 2 balcoane inchise in suprafata totala de 11,54 mp cu vedere stradala, bucatarie cu camara, debara, parchet stejar masiv, acces la mijloacele de transport in comun, piata, plaja. Detine Cadastru si intabulare si este liber de sarcini, dar necesita oarecari investitii! Se accepta si credit bancar. Pretul este de 44.900 de Euro (770 E/ mp!!), negociabil la fata locului in functie de modalitatea de plata !