Agenția ta imobiliară din Constanța

Apartament 2 camere de vanzare in zona Summerland din Mamaia

99900 €
ID : A9A26438
Ofertă tranzacționată
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Marti, 15 Ianuarie 2019
All imobiliare Constanta ofera la vanzare in Exclusivitate in Mamaia Summerland Apartament- Penthouse (ultimul etaj) - 2 camere cu VEDERE LA LAC si partiala la mare, 160 mp! total- din care 97 mp utili si 40 mp- situat la etajul 6 (din 6) al primelor blocuri din Summerland, mobilat- utilat de la A la Z, centrala proprie pe GAZE si 2 aparate de Aer Conditionat, jacuzzi, 99.900 euro cu tva 5% si mobilier incluse.

Caracteristici
Utilități
Generale
Confort
0
Suprafata
160 mp
Etaj
6
Bai
2
Balcoane
1
An constructie
2007
Mobilat
Aproape de mare
Izolat
Internet
Cablu TV
Liber
A/C
Termopane
Parchet
Faianta
Gresie
Gaze
Utilat
Aproape de plaja
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Localizare

Oferte speciale

All imobiliare Constanta ofera spre vanzare: Apartament, 2 camere, decomandat, izolat la exterior, usi din lemn, instalatia de apa/ caldura schimbata integral(iclusiv la subsol), este dotat cu aparatura electrocasnica si mobilier, loc de parcare. Pret: 49.000 euro, negociabil.
All imobiliare Constanta ofera spre vanzare apartament 2 camere, decomandate, confort I, etaj 2, cu suprafata de 55 mp, cu imbunatatiri, partial mobilat.
Apartament 2 camere, zona Casa de Cultura, cu vedere stradala (spre bulevard), etaj 2/ 10, cu suprafata de 54 mp, decomandat, partial mobilat, cu mobila de bucatarie (la comanda) inclusa in pret, imbunatatit (gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, balcon inchis cu termopan, izolatie termica exterioara), intabulat, cadastru.
All imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere, decomandate, confort 1, complet utilat, mobila de actualitate, termopane, izolatie termica, apometre, repartitoare, foarte luminos si spatios.(10994)