Agenția ta imobiliară din Constanța

Hotel de vanzare in zona Sat Vacanta din Constanta

700000 €
ID : P0H12035
Telefon:
0731 55 33 22
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Marti, 11 Februarie 2014
Pensiunea este situata in Sat Vacanta Constanta, dispune de un restaurant cu 100 de locuri, terasa cu 150 locuri si 14 camere pentru cazare.

Caracteristici
Utilități
General
Etaj
parter
Telefon:
0731 55 33 22
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Oferte speciale

All imobiliare Constanta ofera spre vanzare : Hotel 3* la cheie, D+P+3 etaje. Suprafata construita la sol 235 mp, suprafata totala 1913 mp. Hotelul are 30 camere complet utilate cu Tv, minibar, aer conditionat. La demisol se afla restaurantul si bucataria cu dotarea aferenta, la mansarda se afla sala de conferinta. Hotelul are piscina,parcare privata ingradita, teren de tenis de camp, foisor si spatii de cazare personal.
All imobiliare Constanta ofera la vanzare in Poiana Brasov Teren intravilan in suprafata de 1.867 mp+ Casa Parter 90 mp, 4 camere si pivnita la demisol. Proprietatea imobiliara se afla in statiunea Poiana Brasov, zona centrala, in apropierea drumului asfaltat- str. Poiana Ruia, delimitat prin imprejmuire din sarma ghimpata pe tarusi din lemn. Terenul este in panta usoara, cu orientare spre nord-vest, perpendicular pe strada si panorama inspre Hotelul si Restaurantul RUIA. Utilitati pe teren: apa, curent, gaz, canalizare. Pretul este de 250 Euro/ mp

All imobiliare Constanta ofera spre vanzare in regim de EXCLUSIVITATE: "Hotel Anca Club", complex hotelier pozitionat pe malul lacului Belona, la 50 m de plaja Belona, clasificare turistica 3*** avizata de Ministerul Turismului. Hotelul dispune de 45 camere cu baie proprie, restaurant 50 locuri, bar, piscina, 20 locuri de parcare, 4024 mp teren proprietate. Clubul este amplasat intr-o zona linistita, care le ofera turistilor un ambient placut beneficiind de servicii de un inalt nivel. Imobilul se vinde mobilat - utilat, cu toate dotarile necesare desfasurarii activitatii de turism. Date tehnice: Teren proprietate - 4024 mp; Total suprafata construita la sol - 744 mp; Total suprafata construita - 2255 mp; Suprafta camera - 20 mp + baie 5 mp; Instalatie solara; Hotelul este prevazut cu lift; Curent trifazic; Apa, canalizare, gaze. Propietar persoana juridica.Emite Factura, la pretul de 2.700.000 Euro + TVA, cu posibilitatea de a achita suma in rate pe mai multi ani.

All imobiliare Constanta ofera spre vanzare in regim de exclusivitate Pensiunea Balada Avrig, Sibiu Constructie din materiale ecologice amplasata pe un teren in proprietate in suprafata de 2700 mp, constructie finalizata in anul 2006 cu camere spatioase, luminoase, dotate cu mobilier modern si de calitate. Pensiunea Balada este una din pensiunile cu un confort ridicat care asigura conditii deosebite pentru un sejur sau un weekend placut. Surusul raului de munte va garanteaza un somn linistit si o odihna placuta. Pentru relaxare puteti pescui, face drumetii montane iar iarna plimbari cu sania. Dispune de cazare in 7 camere duble dotate cu Tv, minibiblioteca si baie proprie.  Va putesi bucura si de produsele BIO puse la dispozitie de gazde: -gemuri facute in casa ( salcam, soc, visine, capsuni, afine, gutui, piersici) si siropuri (soc, brad, visine) de cea mai bune calitate; -afinata, visinata si rachiu de casa pentru a uda o masa imbelsugata cu bucate alese ardelenesti; -mancare proaspata, ca la mama acasa; -un foc de tabara de care se bucura atat cei mici cat si cei mari; -in una din zile se poate organiza un picnic; -pentru grupuri, la cerere, putem face un “un ceaun” de oaie, vita etc. ; -aveti posibilitatea sa invatati un joc nou de remi si subar; -o zi plina, in care te-ai plimbat, ai mancat, te-ai distrat, se incheie cu un somn adanc, linistitor pe un fond muzical in surdina: susurul apei pe malui caruia suntem situati (dupa masa de pranz puteti folosi hamacul) -ce ar putea fi mai frumos decat sa incheiem saptamana cu o seara de dans si joc. Cu putina bunavointa, aveti toate sansele sa va initiati in jocurile noastre populare (jiana, hategana, invartita) Voia buna face casa buna cu Pensiunea Balada.  De atata liniste, de atata bine, frumusetea locului, mancare buna si somn, nu o sa plecati cu mana goala; o sa luati la plecare noi prieteni si ceva Kg in plus, dar cu certitudine ne vom revedea.  Bucataria proprie ofera produse traditionale Romanesti, preparate naturale. Exista posibilitatea servirii mesei pe terasele de pe malul raului si langa padure.  Pretul de vanzare este de 128.000 euro, discutabil