Agenția ta imobiliară din Constanța

Inchiriere in regim hotelier in zona Mamaia/ Hotel Yaki din Mamaia

70 €
ID : A9H16064
Ofertă tranzacționată
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Miercuri, 04 Iunie 2014
All imobiliare Constanta ofera spre inchiriere in regim hotelier Apartament de lux in statiunea Mamaia, zona hotel Yaki, mobilat si utilat complet, toate imbunatatirile de actualitate, vedere lac. Se inchiriaza pe o perioada de minim 4 nopti. Pretul solicitat este de 70 euro/ noapte.

Caracteristici
Utilități
Gaze
A/C
Termopane
Acces auto
Parcare
Grup sanitar
Canalizare
Parchet
Faianta
Gresie
Curent
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Oferte speciale

Inchiriem camere la Hotel 3*** situat in zona Campus Universitar/ Ciresica/ Hotel Oxford/ Campus, foarte aproape de intrarea in Mamaia si de Taverna Sarbului. Camere duble- 300 lei cu mic dejun inclus, apartamente- 300 lei cu mic dejun inclus (consistent, nu bataie de joc). Daca nu se doreste si mic dejun, se scade suma de 20 lei. Hotelul dispune de restaurant, lobby bar, sauna, jacuzzi si masaj. Apelati non- stop!
All imobiliare Constanta ofera la Inchiriere in regim hotelier in City Park Residence, zona Tomis III- City Park Mall, Apartament 2 camere in bloc NOU, constructie 2013, 60 mp utili, Parter cu terasa spre curte interioara, mobilat- utilat complet NOU, pat matrimonial, centrala termica proprie, loc de parcare, piata, mall, parc, scoala, gradinita, Cambridge School, toate la 2 minute distanta pietonala. Tarif de inchiriere: 200 euro/ noapte Pentru perioade mai lungi, la fiecare 5 zile se asigura curatenie si se schimba lenjeriile si prosoapele puse la dispozitie.
All imobiliare Constanta ofera la Inchiriere in Mamaia, zona Bluemarina- Summerland, Studio mobilat- utilat complet cu vedere la mare si centrala proprie pe gaz, constructie noua, 2014, Aer Conditionat, chirie solicitata 100- 150 euro/ noapte, functie de nr de persoane si de suma zilelor de cazare
All imobiliare Constanta ofera la Inchiriere in Exclusivitate in City Park Residence, zona Tomis III- City Park Mall, Apartament 2 camere in bloc NOU- City Park Residence, constructie 2014, 60 mp utili, etaj 4 cu terasa eleganta, mobilat- utilat complet NOU, mare parte Ikeea, pat matrimonial+ canapea extensibila in living, centrala termica proprie, aer conditionat, senzor de fum, toate lampile led, aragaz, frigider, 2 tv-uri, dintre care unul smart, Samsung, cablus si internet free, loc de parcare in parcare cu telecomanda, piata, mall, parc, scoala, gradinita, Cambridge School, toate la 2 minute distanta pietonala. Tarif de inchiriere 200 euro si include tva iar pt fiecare plata se primeste factura fiscala! Pentru perioade mai lungi, la fiecare 5 zile se asigura curatenie si se schimba lenjeriile si prosoapele puse la dispozitie.