ID

Valabil la data 20/10/2018

1 EUR = 4.6669 RON

1 USD = 4.0761 RON

Vanzari vile

Inapoi Inapoi

Vila de vanzare in zona Peninsula/ Piata Ovidiu din Constanta

ID: A9R25886 Data actualizarii 20/10/2018

Caracteristici

Camere:
27 
Bai:
Balcoane:
Tip imobil:
Cladire istorica 
An constructie:
2007 
Bucatarii:
Suprafata utila:
-
Suprafata teren:
500 mp
Front stradal:
-
Pret:
1.250.000 EUR negociabil

Detalii anunt

All imobiliare Constanta ofera la vanzare in Exclusivitate in Piata Ovidiu- Peninsula Imobil S+ P+ 3E+ M situat pe colt, suprafata pe nivel 141,72 mp, desfasurata 708,60 mp, suprafata utila estimata 496,02 mp.
Cladirea este una istorica- an 1930, consolidata si renovata in anul 2007, Vedere splendida spre mare, in vecinatatea Pietii Ovidiu.
Amplasarea este favorabila pentru destinatie sediu firma cu birouri, spatii comerciale parter, cafenea, restaurant, apartament de servici la mansarda.
Situat in centrul vechi al orasului, la intersectia strazii Petru Rares cu strada Traian,la 100 m de piata Ovidiu,imobilul reprezinta un simbol al Constantei, fiind la data constructiei una dintre cele mai inalte cladiri din Constanta.
Mergand din oras catre piata Ovidiu nou amenajata si reabilitata,singura cale de acces cu autovehiculul catre piata este pe strada Traian si obligatoriu se trece prin fata acestei cladiri care se situeaza la colt cu strada Petru Rares.
Utilitati existente: energie electrica contorizata pe fiecare nivel,incalzire electrica pe gaze cu centrala termica pe gaz pe fiecare nivel, calorifere din aluminiu, apa,canal, aer conditionat multisplit in fiecare incapere (5 aparate pe nivel).
Subsolul se desfasoara pe toata amprenta cladirii, este finisat- gresie, lavabil, este incalzit, pastreaza grinzile originale din sine de cale ferata cu arcade din caramida. Se poate folosi pentru depozitare sau chiar este pretabil pentru o cafenea sau un bar intim...
Parterul are doua intrari separate, detine doua camere mari (sali de sedinte sau spatii comerciale) cu aparate de aer conditionat tip ceiling, un grup sanitar si o camera de depozitare. Ferestrele si cele 3 intrari de pe parter sunt asigurate prin rulouri electrice actionate cu telecomanda.
Din hol se urca pe o scara spatioasa cu gresie si mana curenta din fier forjat spre celelate etaje.
Palierele sunt inalte, delimitate cu usa de acces pe fiecare nivel, cu spatii generoase cu cite 4 incaperi si o camera principala centrala cu parchet, 2 grupuri sanitare si un spatiu anexa. Se poate iesi la fiecare etaj in exterior unde exista o mica curticica (un eventual fumoar) si detin de asemenea un mic balconas cu vedere spre piata Ovidiu si portul Tomis.

IMAGINI ANUNT

Detalii contact

COMAN

Broker: Marius COMAN
Telefon: 0731.55.33.22

ID: A9R25886
(comunicati ID-ul pentru a regasi anuntul mai usor)

Office: 0241/670.460, 0733.00.11.11

Bd. Ferdinand nr.28, Parter, Constanta(Constanta)

Utilitati

parc
yes
aproape de mare
yes
aproape de plaja
yes
apa
yes
curent
yes
canalizare
yes
380V
yes
acces auto
yes
strada asfaltata
yes
caramida
yes

Localizare