ID

Valabil la data 24/02/2018

1 EUR = 4.6552 RON

1 USD = 3.7813 RON

Oferte speciale

Maurer Imobiliare disponibil acum si la Constanta

In zona de nord a orasului, intre Tom Retail Park si Tomis Plus, s-a dat startul lucrarilor la cel mai mare proiect rezidential de dupa 1990.

Este vorba de proiectul "Maurer Residence Constanta" ce se intinde pe 15.7 hectare si este alcatuit dintr-un ansamblu de blocuri cu 4 si 10 etaje ce va aduce pe piata 3.400 de unitati locative.

Pe teren au fost recent demarate lucrarile la primele doua blocuri cu 4 etaje.

Maurer Rezidence Constanta este un proiect marca Maurer Imobiliare ce dezvolta la malul mării un ansamblu rezidenţial-emblemă pentru oraşul Constanţa.
 
Firma Maurer Imobiliare este unul din liderii de profil din Romania.
 
Pe terenul de 15,7 ha, situat în partea de nord a oraşului Constanţa, vor fi construite peste 3,400 de unităţi locative cu structuri şi compartimentări diverse, gândite pentru a fi uşor amenajate şi folosite.
Pentru că Maurer Imobiliare nu doreşte o simplă dezvoltare imobiliară, ci crearea unui stil de viaţă, amprenta pe care doresc sa ramana în Constanţa este aceeaşi ca în cazul tuturor comunităţilor ridicate de Maurer Imobiliare – adevărate ”oraşe în interiorul oraşului”, cu toate elementele necesare unui habitat occidental.
 
Din harta ansamblului Maurer Residence Constanţa nu vor lipsi spaţiile verzi, locurile de joacă pentru copii, spaţiile comerciale sau centre private de învăţământ.
Maurer Imobiliare sunt un promotor al calitatii, al parteneriatelor pe termen lung, care plaseaza individul, omul si confortul acestuia pe primul plan pentru a crea comunitati responsabile, prospere si sigure.
Mii de familii au construit alaturi de Maurer Imobiliare comunitati pline de speranta pentru viitor.

Pentru ca avem incredere in Maurer Imobiliare, All imobiliare va poate prezenta GRATUIT proiectul, comisionul de tranzactionare fiind, de asemenea, 0.

Relatii la telefon 0723.324.526- Mirel VLAD

Imagini

Maurer Imobiliare disponibil acum si la Constanta - Imaginea 1

Detalii contact

Bd. Ferdinand nr.28, Parter, Constanta (Constanta)

0241/670.460, 0733.00.11.11