Agenția ta imobiliară din Constanța

Hotel de vanzare in zona Str. Pescarului/ Epava din Costinesti

275000 €
ID : A9H23012
Ofertă tranzacționată
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Joi, 16 Noiembrie 2017
All imobiliare Constanta ofera la vanzare in Costinesti imobil aflat in stadiu de constructie, D+ P+ 4+ M, 235 mp/ etaj, put pentru lift, 36 camere in total, posibilitate de reamenajare, utilitati la limita terenului, teren 450 mp cu deschidere 15 m direct la Str. Pescarului, strada asfaltata, pret de vanzare 275.000 euro, discutabil. Constructia se poate preda in acest stadiu, se poate preda la cheie, se accepta un schimb partial cu imobil in Constanta sau asociere.

Caracteristici
Utilități
General
Etaj
D+ P+ 4+
Aproape de mare
Aproape de plaja
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Localizare

Oferte speciale

All imobiliare Constanta ofera la vanzare in exclusivitate in Stațiunea Mamaia, hotel de 3 stele, renovat in totalitate, 175 de camere, suprafața construită 6.000 mp. Se vinde la prețul de 7.000.000 euro negociabil.
All imobiliare Constanta ofera la vanzare in Eforie Nord constructie la rosu D+ P+ 3 etaje, amprenta la sol 440 mp, suprafata desfasurata 2.200 mp, 28 garsoniere cu bai proprii, 6 apartamente iar la Parter garaje si restaurant. Terenul pe care este situat imobilul are 710 mp si o deschidere de 20 m. Pretul de vanzare pentru imobil este de 500.000 E
Hostel*** clasificat este situat la 5 minute de plaja, in partea de nord a statiunii Costinesti Imobilul functioneaza in prezent ca unitate turistica. Dispune de 31 de camere cu bai proprii, 1 apartament cu baie proprie, salon, bucatarie, subsol 45 mp -spatiu tehnic. Se vinde complet mobilat si utilat, vad creat. Se poate pune la dispozitie cartea tehnica completa si fotografii pentru fiecare stadiu al constructiei.
All imobiliare Constanta ofera spre vanzare : Hotel 3* la cheie, D+P+3 etaje. Suprafata construita la sol 235 mp, suprafata totala 1913 mp. Hotelul are 30 camere complet utilate cu Tv, minibar, aer conditionat. La demisol se afla restaurantul si bucataria cu dotarea aferenta, la mansarda se afla sala de conferinta. Hotelul are piscina,parcare privata ingradita, teren de tenis de camp, foisor si spatii de cazare personal.