Agenția ta imobiliară din Constanța

Apartament 2 camere de vanzare in zona Spectrum Residence/ Mamaia din Constanta

109000 €
ID : A9A17257
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Marti, 11 August 2020

All imobiliare Constanta ofera in Ansamblul Rezidential Spectrum Residence Apartament 2 camere mobilat/ utilat complet de LUX, totul NOU, cu terasa frontala si cu panorama superba la mare, Mamaia si Lac Tabacarie. Apartamentul a fost gandit si folosit ca resedinta de vara, nu a fost inchiriat niciodata! Pretul include mobila si poate fi achitat si la schimb cu un spatiu comercial in Constanta sau Bucuresti sau cu un apartament in Bucuresti.

Pentru a achizitiona Apartamentul mobilat- utilat, pretul este de 109.000 euro, numai pentru cei cu banii cash (are modificari interioare (desfiintat un perete de rigips si are medalia cu "Inalta Curte" din dosarul Mazare)


Caracteristici
Utilități
Generale
Confort
Lux
Suprafata
99 mp
Etaj
5
Bai
1
Balcoane
1
An constructie
2009
Mobilat
Aproape de mare
Parcare
Garaj
Izolat
Internet
Cablu TV
Liber
A/C
Termopane
Parchet
Faianta
Gresie
LUX
Utilat
Aproape de plaja
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Localizare

Oferte speciale

All Imobiliare Constanta ofera spre vanzare in Stațiunea Mamaia zona Butoaie ,apartament exclusivist de 2 camere, situat la etajul 1, suprafata 88 mp, garaj la demisol, centrala pe gaze, se vinde mobilat utilat in regim de urgenta la pretul negociat de 100.000 euro
All Imobiliare Constanta ofera spre vanzare in zona Abator, apartament 2 camere semidecomandate, confort 1, etaj 1, liber, bloc de caramida, liber, simplu. Pret solicitat 43.000 euro

All imobiliare Constanta ofera spre vanzare in zona Casa de Cultura apartament 2 camere decomandate, liber, incadrat, renovat, centrala gaze, cadastru si intabulare. Pret de vanzare 61.500 euro negociabil. Se accepta credit.

All Imobiliare Constanta ofera spre vanzare in zona Centru, apartament 2 camere, baie, bucătărie, magazie, situat la demisol,suprafata 55 mp, imbunatatiri, cadastru si intabulare. Accepta si schimb plus diferență. Pret de tranzactionare 38.880 euro.