Agenția ta imobiliară din Constanța

Vila de inchiriat in zona Km 4 din Constanta

350 €
ID : A9R27368
Agent:
ALL IMOBILIARE
Telefon:
0733 00 11 11
Email:
imobiliare99@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Miercuri, 21 Noiembrie 2018
All Imobiliare Constanta ofera spre vanzare in zona Km 4 vila P+ 1, mobilată si utilata La parter- 3 camere, living, baie si bucătărie Etaj- 2 dormitoare, baie. Se inchiriaza pe termen lung la pretul de 350 euro/ luna

Caracteristici
Utilități
General
Bai
2
Balcoane
0
Mobilat
Utilat
Agent:
ALL IMOBILIARE
Telefon:
0733 00 11 11
Email:
imobiliare99@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Oferte speciale

All Imobiliare Constanta va ofera spre inchiriere in Ansamblul Rezidential Boreal, vila de lux, P+ 1, cu garaj, mobilata si utilata de actualitate. Vila dispune la parter de o bucatarie dotata cu aragaz cu hota, frigider, centrala pe gaze, o baie, o debara cu spatii de depozitare, masina de spalat rufe si un living spatios si luminos cu acces direct la gradina. Livingul este dotat cu tv, internet, aer conditionat. La etaj, vila dispune de 2 dormitoare, unul mare dotat cu tv si aer conditionat, unul mic cu acces la balcon, o baie mare si un dressing spatios pentru depozitare. Vila este conectata la sistem de supraveghere cu alarma permanent, aceasta putand fi activat/ dezactivat prin telecomanda. Se inchiriaza peteremen lung la pretul de 570 euro/ luna, se solicita 1 luna avans+ o luna garantie.
All imobiliare Constanta ofera spre inchiriere in zona Trocadero vila parter+mansarda, living, 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, bucatarie, foisor, centrala gaze, mobilata, utilata, imbunatatiri de actualitate, aer conditionat, libera. Chirie solicitata 800 euro/ luna negociabil.
ALL imobiliare Constanta ofera spre inchiriere zona Stadion, vila P+ 1+ M, 5 camere decomandate, 3 bai utilate (jacuzzi, bideu, cabina dus), bucatarie pe comanda, finisaje de lux, aer conditionat, centrala pe gaze, curte interioara, terasa, 2 balcoane. Totul este nou, pe comanda. Se inchiriaza mobilata sau nemobilata. Pret 1.700 euro.
All Imobiliare Constanta va ofera spre inchiriere o vila P+1, constructie 2012, casa este compusa din parter cu living , open kitchen , toaleta de serviciu si garaj. Etajul superior cu 2 camere cu baie pe hol , dormitor matrimonial cu baie si balcon (terasa). Casa este nemobilata si neutilata. Casa va fi utilata la cererea clientului Pretul de inchiriere este de 800 Euro