Agenția ta imobiliară din Constanța

Apartament 3 camere de vanzare in zona Inel II- Marvimex din Constanta

58000 €
ID : A9A27472
Agent:
Ana-Maria CORDOS
Telefon:
Email:
imobiliare99@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Marti, 11 August 2020
All imobiliare Constanta ofera spre vanzare in regim de Exclusivitate in zona Inel II- Marvimex, apartament 3 camere decomandate, încadrat,izolatie exterioara, acoperis, bloc stradal, imbunatatiri multiple, gaze pe scara, cadastru si intabulare. Se vinde mobilat la pretul de 58.000 euro negociabil. Accepta credit.

Caracteristici
Utilități
Generale
Confort
Nespecificat
Etaj
4
Bai
1
Balcoane
1
Agent:
Ana-Maria CORDOS
Telefon:
Email:
imobiliare99@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Oferte speciale

All imobiliare Constanta ofera spre vanzare in zona Cazino - Faleza apartament pozitionat frontal la mare, 2 camere decomandate in suprafata de 60 mp, cu o terasa generoasa cu vedere frontala la mare, baie spatioasa aerisita, bucataria open space cu livingul, dormitor mare open space cu balconul, imbunatatit, gaze la usa, situat la etajul 1. Pret 60.000 euro
All Imobiliare Constanta ofera spre vanzare in Agigea, apartament 2 camere decomandate, zona centrala, etaj inferior, imbunatatiri, balcon inchis, parcare asfaltata, izolat interior. Pretul de tranzactionare 30.000 euro.
All imobiliare Constanta ofera spre vanzare: Apartament 2 camere, suprafata 70 mp, complet mobilat si utilat, totul nou, termopane de mahon, jacuzzi, multe imbunatatiri, parter, vedere la bulevard si la curte interioara.
All imobiliare Constanta ofera la vanzare in Zona centrala, apartament incadrat, confort 1, Etaj 2/ 10 cu vedere la bulevard. Apartamentul oferit spre vanzare se afla la doua statii de la Gara, zona Republica, la 5 minute pe jos de Hipermarket-ul Kaufland, Tomis Mall si Piata Grivitei, Politie, Scoala. Cobori si esti in centru ! ! ! Apartamentul are 2 camere, este semidecomandat, cu 2 balcoane inchise in suprafata totala de 11,54 mp cu vedere stradala, bucatarie cu camara, debara, parchet stejar masiv, acces la mijloacele de transport in comun, piata, plaja. Detine Cadastru si intabulare si este liber de sarcini, dar necesita oarecari investitii! Se accepta si credit bancar. Pretul este de 44.900 de Euro (770 E/ mp!!), negociabil la fata locului in functie de modalitatea de plata !