Agenția ta imobiliară din Constanța

Bluemarina Luxury

Bluemarina Luxury, zona Summerland este deja "LA ROSU"

https://www.youtube.com/watch?v=WK7Dnj9R6sY

 Bluemarina Luxury va fi construit tot in zona Summerland, dar nu in vecinatatea celor 2 unitati deja construite, ci mai spre Bamboo...

Localizarea terenului fata de celelalte constructii o puteti vedea in filmuletul urmator:

http://www.youtube.com/watch?v=bhv-v9YcJ3Q

https://www.youtube.com/watch?v=7bgBLtxa3tQ

All imobiliare Constanta ofera la vanzare in Exclusivitate in Mamaia Summerland, fix in fata Clubului Nuba, Apartamente de 2 si 3 camere in Bluemarina Luxury, aflat in stadiu de construire si cu Finalizare in 2020.
Bluemarina Luxury este un proiect realizat de aceeasi echipa de succes consolidata in decursul a celor 15 ani de colaborare neintrerupta- arhitecti, ingineri, muncitori, consultanti...
Blocul va fi executat la cea mai inalta calitate si cu respectarea tuturor standardelor cerute in constructii.
Structura este executata din placa dala groasa si diafragme din beton armat.
Tamplaria va fi executata din geam termopan cu 6 camere, Low-E, all season,  marca Veka, Dekoning sau Salamander.
Pardoselile vor fi placate cu gresie calda sau parchet de import iar acestea sunt la alegerea clientului (poate chiar sa le furnizeze personal, caz in care se scad din pretul de vanzare al apartamentului).
Usa exterioara va fi metalica, de import si calitate superioara. Usile interioare vor fi MDF import Italia, furnizor Porta Doors si sunt  la alegerea clientului (poate chiar sa le furnizeze personal, caz in care se scad din pretul de vanzare al apartamentului).
Fiecare apartament va fi dotat cu centrala termica marca Buderus, calorifere import Germania marca "Vogel" si cu cate un aparat de Aer Conditionat marca Mitsubishy in fiecare camera. Baile vor fi predate la cheie, cu obiecte sanitare de import, cabina de dus si mobilier.
Compartimentarea interioara va fi realizata cu zidarie de 20 cm iar cea exterioara cu 30 cm iar izolatia exterioara va fi realizata cu vata minerala si placare de Alucobond.
Blocul va fi dotat cu 2 Lifturi marca Konne, capacitate de 6 persoane.
Fiecare apartament va avea loc de parcare propriu si minimum 1 balcon (unele chiar 3) iar balustradele vor fi executate din sticla securizata.
Preturile incep de la 111.000 Euro fara tva iar plata-  evident- va fi efactuata esalonat, pe stadii de executie.

https://www.youtube.com/watch?v=WK7Dnj9R6sY