Agenția ta imobiliară din Constanța

Spatiu de vanzare in zona bd. Republicii din Medgidia

1000000 €
ID : A9S22938
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Duminica, 14 Iulie 2024
All imobiliare Constanta ofera la Inchiriere in exclusivitate in Medgidia cladire P+ 2+ tereasa circulabila construita la cele mai inalte standarde, pozitie ultracentrala pe bd. Republicii. Dispune de 3 locuri de parcare rezervate imobilului dar exista parcari disponibile in toata zona Izolatia exterioara este realizata din piatra naturala- fatada ventilata; Tamplaria este realizata din otel profil Jansen si geamuri termopan triplu cu antiefractie; Suprafata utila totala este de 385 mp, impartita astfel: - Parter: receptie, 1 camera, 2 toalete, sala asteptare - Etaj 1: 3 camere, 2 toalete, sala asteptare - Etaj 2: 3 camere, 2 toalete, sala asteptare, 1 boxa - Terasa: camera tehnica, 1 toaleta, vestiar Alte dotari ale constructiei: - climatizare cu panouri solare si centrala pe gaz - hidrofor propriu - iluminare cu LED - alimentare electrica cu 220 V si 380 V - sistem supraveghere video interior si exterior - mobilier disponibil: birou + dulap in fiecare camera si scaune de asteptare pe holuri - centrala telefonica si 3 nr de telefon "de aur": 0341- 444 444/ 444 000 / 444 999 - pardoseala si scari din piatra naturala si parchet PVC pentru trafic intens Descrierea este sumara iar toate lucrurile aflate in dotarea imobilului sunt de calitate maxima, constructia neavand programata anterior vanzarea sau inchirierea.

Caracteristici
Utilități
General
Etaj
P+ 2+ T
Bai
7
Numar camere
8
Mobilat
Parcare
Grup sanitar
Scoala
Gradinita
Mijloace de transport
Apă
Curent
Canalizare
380V
Acces auto
Izolat
Internet
Cablu TV
Utilat
LUX
Gaze
Gresie
Faianta
Parchet
Termopane
A/C
Liber
Strada asfaltata
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Localizare

Oferte speciale

All imobiliare Constanta ofera spre vanzare pe Malul Marii, in localitatea Eforie Sud, 165 mp, cu posibilitate de suprainaltare, pozitie exceptionala, toata fatada cladirii este pe mare, foarte aproape de Autostrada Soarelui si la 1 km de Carrefour, acces direct pe plaja, toate utilitatile, proprietar intabulat pe cladire si teren. Pret solicitat 75.000 euro.
All imobiliare Constanta ofera spre vanzare : Tomis II/ Nicolae Iorga, club desfasurat pe o suprafata de 200 mp. Se vinde complet mobilat si utilat, dispune de imbunatatiri de actualitate, centrala proprie gaze, alarma. Pret solicitat 280.000 euro
All imobiliare Constanta ofera spre vanzare: Mamaia Nord, pensiune 10 camere. Imobilul P+1+M dispune de vedere la Marea Neagra si are la parter un living generos cu iesire pe terasa, o bucatarie mobilata utilata de lux, o camera cu trei paruri si o baie. La etaj avem 4 camere duble cu bai proprii, iar la mansarda avem un apartament cu 2 camere cu baie si 3 camere duble cu baie proprie. Terenul proprietate in suprafata de 550 mp este amplasat la nici 200 m de plaja. Imbunatatirile sunt de actualitate si de foarte buna calitate. Pensiunea se vinde mobilata si utilata complet la pretul de 245.000 euro, pretul fiind negociabil.
All imobiliare ofera la vanzare Statie carburanti (Peco) situat pe DN, teren 500 mp, deschidere 20 m, 2 pompe a cate 4 pistoale, 3 rezervoare in sma totala de 70 tone, teren pavat, magazine, birou, centrala termica, posibilitate instalare si GPL, sper pret de 350.000 E