Agenția ta imobiliară din Constanța

Vila de inchiriat in zona EDEN din Constanta

900 €
ID : P0R15374
Agent:
Erdin IBADULA
Telefon:
Email:
imobiliare99@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Marti, 28 Aprilie 2015
All imobiliare Constanta ofera spre inchiriere : Vila in zona Eden, P+1+M, 6 camere. Vila se inchiriaza mobilata si utilata complet sau partial mobilata, mobila este de actualitate, aer conditionat, posibilitate incalzire pe gaze. Parter - living open space cu bucataria, dormitor, baie cu cada, etaj 1 - living, dormitor, terasa si proiect pentru o baie, mansarda 2 camere nemobilate si balcon (se poate mobila).Se inchiriaza pe termen lung .Pret 900 euro/ luna, negociabil

Caracteristici
Utilități
General
Bai
1
Balcoane
2
Gaze
Gresie
Faianta
Parchet
Termopane
A/C
Cablu TV
Mansarda
Agent:
Erdin IBADULA
Telefon:
Email:
imobiliare99@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Oferte speciale

All Imobiliare Constanta ofera spre inchirere in Centru vila P+2E, ideal pentru birouri, policlinica, cabinete avocatura, suprafa teren 120mp, suprafata construita 240 mp, deschidere 10ml, constructie noua bca. Imobilul dispune de 7 camere, 2 grupuri sanitare, finisaje moderne, gresie, faianta, tamplarie pvc, usi interioare lemn masiv, instalatii electrice si sanitare noi, centrala proprie pe gaz. Pret de inchiriere 1.200 euro negociabil, anticipat 3 luni + 1 luna garantie.
All imobiliare Constanta inchiriaza in regim de Exclusivitate Vila Junior ( P+ 1) NEMOBILATA (mobilierul din imagine este doar cu titlu de prezentare!) situata in cartier Boreal, 3 camere, 2 grupuri sanitare, chirie lunara solicitata 475 E, o luna in avans si una garantie, tva inclus
All Imobiliare Constanta oferaz spre inchiriere: Vila parter cu etaj, in suprafata de 165 mp, la parter:living, baie de serviciu, bucatarie, terasa, la etaj 2 dormitoare cu baie pe hol, Vila dispune de incalzire centrala pe gaze, aer conditionat in fiecare camera, L.C.D. in fiecare camera, mobilata utilata de lux, imbunatatiri de ultima ora, alarma si paza 24 h din 24, 4 locuri de parcare private.
All imobiliare Constanta ofera la Inchiriere/ Vanzare Vila/ Pensiune P+ 1, 8 camere, 5 bai, teren 280 mp, deschidere 13 m, pozitionare pe Soare, la 50 m de plaja, zona Epava Costinesti. Amprenta la sol este de 150 mp, din care 2 terase de 45 mp. Parter: Un living imens care poate fi eventual impartit in 2 si chiar 3 camere, 2 dormitoare, 2 terase si o baie. Parterul are instalatiile sanitara si electrica executate. Etajul dispune de intrare separata si este compus din 4 dormitoare, fiecare cu baie proprie si un hol. Vila este in amenajari interioare in momentul actual, are tamplarie pvc de calitate, balustrade din fier forjat, acoperis Lindab cu cenusa vulcanica, se va preda la cheie la 1 iulie 2012. Pretul de vanzare este de 105.000 E Se accepta si schimb cu un apartament de 2 camere in Constanta+ diferenta sau chiar inchiriere pe mai multi ani.