Agenția ta imobiliară din Constanța

Vila de inchiriat in zona Kamsas/Cartier Rezidential din Constanta

850 €
ID : P0R20134
Agent:
ALL IMOBILIARE
Telefon:
0733 00 11 11
Email:
imobiliare99@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Miercuri, 09 Aprilie 2014
ALL Imobiliare Constanta ofera spre inchiriere: Vila parter si etaj, 3 camere, 2 grupuri sanitare, bucatarie, 2 terase, mobilata utilata, imbunatatita, centrala pe gaze, aer conditionat. Pretul este de 850 euro si se cere o anticipatie de 2 luni

Caracteristici
Utilități
General
Bai
2
Balcoane
2
Mobilat
Hidroizolat
Garaj
Parcare
Scoala
Gradinita
Mall
Parc
Apă
Canalizare
Utilitati in apropiere
Izolat
Internet
Utilat
Renovat
Gaze
Faianta
Parchet
Termopane
A/C
Liber
Cablu TV
Curte
Agent:
ALL IMOBILIARE
Telefon:
0733 00 11 11
Email:
imobiliare99@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Oferte speciale

All imobiliare Constanta ofera spre inchiriere: Vila zona Tomis II, P+1 mobilata si utilata recent, aer conditionat, gaze, curte mica in fata si curte mica interioara. Parter -living open space cu bucataria, dormitor, baie cu cada, etaj 1 - 2 dormitoare cu balcon fiecare, baie cu cada, hol. Se inchiriaza pe termen lung. Pret 1200 euro/ luna, negociabil
All Imobiliare Constanta ofera spre inchirere in Centru vila P+2E, ideal pentru birouri, policlinica, cabinete avocatura, suprafa teren 120mp, suprafata construita 240 mp, deschidere 10ml, constructie noua bca. Imobilul dispune de 7 camere, 2 grupuri sanitare, finisaje moderne, gresie, faianta, tamplarie pvc, usi interioare lemn masiv, instalatii electrice si sanitare noi, centrala proprie pe gaz. Pret de inchiriere 1.200 euro negociabil, anticipat 3 luni + 1 luna garantie.
All imobiliare ofera spre inchiriere, vila P + 1, 1 = 2 camere, 2 bai, bucatarie, M = 1 camera mare si doua dependinte, incalzire centrala, singur in curte, nemobilata. Pretabila numai societati!
Poate cel mai important aspect al vilei este locatia. Locuinta este situata intr-o zona foarte linisitita si curata, fara poluare. De pe terasele casei se poate vedea un peisaj superb de padure, iar in apropiere exista o salba de lacuri. Pentru iubitorii de natura locul este ideal. Distanta fata de oras este rezonabila, vila aflandu-se la aproximativ 15 kilometri de centura Bucurestiului, iesirea prin Popesti-Leordeni, soseaua Oltenitei. In zona mai exista inca o vila construita si locuita. Este bine de stiut ca zona are o dezvoltare cu locuinte ce se construiesc pe loturi cu suprafete mari de teren astfel incat sa se evite aglomerarea si pentru a se pastra cat mai mult loc pentru spatii verzi, gradini mari. Mai jos sunt enumerate mai multe detalii despre proprietate: - Utilitati in curte: statie proprie apa si canalizare, current electric; - Suprafata teren: 1200 metri patrati; - Imprejmuire cu gard: din beton model caramida aparenta; - Suprafata construita a casei: 286 metri patrati(fara terase); - Suprafata utila: 225 metri patrati(fara terase); - Casa este construita din cadre de beton si caramida cu grosime de 30 de centimetri; - Termoizolatia este facuta cu polistiren extrudat de 10 centimetri; - Casa este tencuita la exterior; - Geamurile termopane sunt din tamplarie PVC in culoare stejar-auriu; - Vila este in pregatita pentru inceperea montarii instalatiilor si a finisajelor la alegerea beneficiarului; - Compartimentarea locuintei este in felul urmator:  Parter: o Camera Tehnica; o Garaj Acoperit; o Sas intrare; o Hol; o Baie; o Bucatarie; o Loc de luat masa; o Zona de living cu semineu construit din caramida;  Etaj 1: o 1 dormitor matrimonial cu baie proprie + terasa; o 3 camere cu terase; o 1 baie; o 1 hol; o Terasa mare cu acces direct din hol(40 metri patrati);  Etaj 2: o 1 baie; o 1 spatiu mare de relaxare; o Toti peretii etajului 2 au sticla de jur imprejur; o Terasa mare cu o vedere panoramica deosebita(125 de metri patrati); Pretul de vanzare in faza actuala este de 98.000 Euro. Se poate vinde si la cheie, pentru finalizare fiind necesara inca o investitie de 50.000 de Euro. Pentru vizionare sau alte detalii despre tipurile de materiale propuse va rugam sa ne contactati.