Agenția ta imobiliară din Constanța

Vila de inchiriat in zona Trocadero din Constanta

800 €
ID : A9R19651
Telefon:
0733 00 11 11
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Joi, 10 Aprilie 2014
All imobiliare Constanta ofera spre inchiriere in zona Trocadero vila parter+mansarda, living, 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, bucatarie, foisor, centrala gaze, mobilata, utilata, imbunatatiri de actualitate, aer conditionat, libera. Chirie solicitata 800 euro/ luna negociabil.

Caracteristici
Utilități
General
Bai
2
Balcoane
0
Mobilat
Langa constructii
380V
Curent
Apă
Mijloace de transport
Gradinita
Scoala
Liber
A/C
Termopane
Parchet
Faianta
Gresie
Gaze
Renovat
Utilat
Strada asfaltata
Telefon:
0733 00 11 11
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Oferte speciale

Vila dispune de: Living, bucatarie complet utilata, 1 grup sanitar, o baie cu cabina de dus, 2 dormitoare cu cate doua paturi, 1 balcon. Dotari: Frigider, cuptor cu microunde in bucatarie, TV in camere, Parcare proprie, Terasa si foisor cu balansoar, Loc pentru gratar/ barbeque, Bucatarie de vara, Gradina cu gazon si flori, Centrala termica proprie si apa calda curenta
All imobiliare Constanta inchiriaza in Cartierul Rezidential Boreal Vila 3 dormitoare si living, 2 bai, 1 dressing, bucatarie deschisa, complet mobilata si echipata, gradina 400 mp, incalzire cu gaze. Chiria lunara solicitata este de 850 euro lunar, doua luni avans si o luna garantie
All imobiliare Constanta ofera spre inchiriere in zona Kamsas, vila P+1 in stil mediteranean, spatii generoase, aerisita, cartier linistit. Vila e compusa din: 4 dormitoare mobilate cu paturi duble, o baie finisata (+ una in curs de amenajare), un birou la parter, si un living despartit de bucatarie printr-un perete glisant din sticla . Livingul are o canapea de colt extensibila, masuta de cafea cu 2 scaune si o masa cu 4 scaune pt servirea mesei; cateva corpuri de mobilier, cafetiera si TV LCD. Parterul face legatura cu etajul printr-o scara moderna din lemn stratificat. Bucataria este dotata cu chiuveta dubla ,frigider nou, plita electrica si cuptor electric. Chirie solicitata 1.300 euro anticipat.
All imobiliare Constanta ofera la Inchiriere/ Vanzare Vila/ Pensiune P+ 1, 8 camere, 5 bai, teren 280 mp, deschidere 13 m, pozitionare pe Soare, la 50 m de plaja, zona Epava Costinesti. Amprenta la sol este de 150 mp, din care 2 terase de 45 mp. Parter: Un living imens care poate fi eventual impartit in 2 si chiar 3 camere, 2 dormitoare, 2 terase si o baie. Parterul are instalatiile sanitara si electrica executate. Etajul dispune de intrare separata si este compus din 4 dormitoare, fiecare cu baie proprie si un hol. Vila este in amenajari interioare in momentul actual, are tamplarie pvc de calitate, balustrade din fier forjat, acoperis Lindab cu cenusa vulcanica, se va preda la cheie la 1 iulie 2012. Pretul de vanzare este de 105.000 E Se accepta si schimb cu un apartament de 2 camere in Constanta+ diferenta sau chiar inchiriere pe mai multi ani.